Johan Pitstra verlengt bij Dos Kampen

Ook volgend seizoen is Johan Pitstra hoofdtrainer bij DOS Kampen 1. De club en de oefenmeester waren er snel uit en zijn nog niet op elkaar uitgekeken. Johan Pitstra: โ€œDit is pas mijn eerste volledige seizoen bij DOS Kampen en ik merk dat er nog veel rek zit in de groep. Ik heb het MT dan ook laten weten graag nog een jaar door te willen gaanโ€. 

Ook DOS is van mening dat er met Johan meer mogelijk is dan de ranglijst nu laat zien. Koos Westendorp, bestuurslid voetbaltechnische zaken: โ€œDOS is een club waar we bezig zijn om iets moois neer te zetten en waar talent de kans krijgt. Dat betekent wel dat we een trainer nodig hebben die de tijd krijgt om iets te bouwen. Dat lukt niet op korte termijn. We zijn er van overtuigd dat we met Johan onze doelstelling, het worden van een stabiele 1e klasser, kunnen gaan realiseren. Dat dit door de versterkte degradatie niet makkelijk is realiseren we onsโ€.