Edwin van Nijen nieuwe hoofdtrainer Go-Ahead Kampen

Go-Ahead Kampen stelt met ingang van het nieuwe seizoen 2023-2024 Edwin van Nijen uit Zwolle aan als hoofdtrainer van het eerste elftal. De voetbalvereniging en de 50-jarige trainer uit Zwolle hebben hierover donderdagavond 12 januari 2023 overeenstemming bereikt. Hij volgt de huidige hoofdtrainer Erwin Brem op, die een contract heeft tot het einde van dit seizoen.

Edwin van Nijen is op dit moment voor het tweede seizoen hoofdtrainer van Zwart-Wit ‘63 uit Harderwijk. Daarvoor was Edwin hoofdtrainer van Be Quick’28, Go-Ahead Kampen, Fc Zutphen en Nunspeet. Edwin heeft in de periode tussen 2015 en 2017 Go Ahead Kampen in de nacompetitie gebracht. Door omstandigheden heeft Edwin in 2017 afscheid moeten nemen van GAK.

Bij Go Ahead Kampen heeft Edwin van Nijen opnieuw de uitdaging gevonden om in de eerste klasse te gaan acteren. Als hoofdtrainer van het vlaggenschip zal hij leiding geven aan de koers die de club heeft ingeslagen.