Ramin Ezzat volgend seizoen assistent bij Dos Kampen 1

De huidige trainer van DOS Kampen 2, Ramin Ezzat, wordt volgend jaar de assistent van Johan Pitstra bij de hoofdmacht van de geelzwarten. Nadat in de winterstop Wilfred Rill al te kennen had gegeven niet door te gaan als assistent moest het MT op zoek naar een geschikte vervanger. Aangezien het MT bijzonder tevreden is over het functioneren van Ramin als trainer van het 2e elftal en het op de hoogte was van zijn ambities waren de lijntjes snel gelegd. Ramin: “Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij DOS. Het 2e elftal is een hele mooie groep met veel potentie, maar mijn ambities liggen hoger. Dat heb ik het MT al meteen bij mijn aanstelling laten weten. Dat deze kans nu voorbij komt is voor mij fantastisch. En die wil ik met beide handen aanpakken. Maar eerst ga ik met de huidige jongens zorgen dat we het seizoen goed afronden”. 

Het MT is bijzonder content met de gang van zaken. Jan de Vries, voorzitter van het MT: “Voor het 2e elftal vind ik het persoonlijk erg jammer. Ramin is namelijk nog maar één jaar trainer bij het 2e elftal. Maar we wisten dat hij zich graag wilde door ontwikkelen vandaar dat we hem ook meteen gepolst hebben. We steunen zijn ambities, omdat we zien dat hij ontzettend gedreven en gefocust is. Bovendien denken wij dat hij dé perfecte aanvulling is op onze hoofdtrainer Johan Pitstra”. 

Het MT gaat in overleg met de spelersgroep en de staf op zoek naar een geschikte opvolger.