Reflex verliest van Dynamo

Na het eerste fluitsignaal begint Kampen gretig en begint goed. De mannen uit Kampen weten de eerste set veel druk te zetten en dat door te zetten in winst van de eerste set. De tweede set begint Kampen weer met veel vertrouwen en begint zo sterk aan de 2e set. Dynamo begint steeds meer service druk te leveren waar de Kampenaren moeite mee kregen en ook aanvallend kreeg Kampen de bal minder goed op de grond. Hierdoor wint Dynamo de 2e set. In set drie houdt Dynamo de druk er op en blijft met de serve goeie druk leveren en wint daarmee ook de 3e set. In set vier begint Dynamo heel sterk en pakt een grote voorsprong van 12-1 daarna weet Reflex nog een beetje terug te komen maar weet het niet om te draaien en Dynamo wint daarmee de wedstrijd met 1-3.

Aankomende zaterdag spelen we de verre uitwedstrijd tegen Dio-Bedum, in de thuiswedstrijd wisten we het de mannen uit het hoge noorden erg lastig te maken en een punt te pakken! Hopelijk lukt dit zaterdag weer en nemen we misschien nog meer punten mee!

Verslag: Yvo Lunsing