Alexander Sijtsma kiest voor Go-Ahead Kampen

De TC is erin geslaagd de eerste versterking voor het nieuwe seizoen 2023-2024 binnen te halen in de persoon van Alexander Sijtsma. De 24-jarige tweebenige multifunctionele verdediger is in het dagelijkse leven Beleidsadviseur Sociaal Domein bij BMC en is onlangs in Kampen komen wonen. Alexander kwam op zijn 16e uit voor het Bonairiaanse nationale elftal, speelde in de jeugd en 3 jaar bij de 1e selectie van SDC Putten, 1 jaar voor Nunspeet en 2 seizoenen voor Zeewolde.

Alexander Sijtsma: ‘’Het was een bewuste keuze om voor Go Ahead Kampen te kiezen. Het is een mooie club met een mooie accommodatie, grote achterban, veel publiek, een goede naam in het amateurvoetbal en een gezonde ambitie waar ik met mijn ervaring en achtergrond mijn steentje aan wil bijdragen. Ik kijk uit naar het komende seizoen.’’