Inschrijving Zalkerloop open

SV Zalk en het Dorpshuis “An de Steege” organiseren op zaterdag 13 mei 2023 de Zalkerloop.

Het is een regionale loop door en in het prachtige IJsseldelta landschap. Het parcours start en eindigt in het idyllische dorp Zalk en gaat via het Zalkerbos langs de IJssel.

Tot zaterdag 8 mei 2023 is aanmelden mogelijk via https://www.hardlopen.nl/evenementen/20358-zalkerloop/

Er is ook een mogelijkheid op een zogenaamde Na-inschrijving op de dag zelf. Dit kan vanaf half 10 tot een half uur voor de start van de afstand waar je aan mee wil doen. De Na-inschrijving kun je in het Dorpshuis “An de Steege” Broeksteeg 42 in Zalk doen, waar ook de start zal plaatst vinden.

Er is ook een mogelijkheid om de route van de Zalkerloop te wandelen dit kan vanaf zaterdag 8 mei t/m vrijdag 12 mei 17:00 uur. De route is te verkrijgen tijdens openingstijden in het dorpshuis “An de Steege” bij de balie.