Reza Hosseini naar KHC

KHC heeft de eerste versterking voor komend seizoen binnen met de komst van Reza Hosseini. De 28-jarige multifunctionele speler komt nu nog uit voor Goahead Kampen.

Reza speelde tot zijn twaalfde in de jeugd van DOS Kampen. Daarna verhuisde het gezin naar Hoogeveen. Hij maakte in 2013 zijn debuut in het eerste van HZVV en was daar acht seizoenen een sterkhouder. Twee jaar geleden leek Reza de overstap naar KHC al te maken maar besloot toen zijn trainer Gert van Duinen te volgen naar Goahead. Nu de situatie anders is, was één goed gesprek met de TC en nieuwe hoofdtrainer Marcel van der Steege genoeg om alsnog naar Sportpark De Venen te verkassen.

Reza is een snelle, tweebenige speler die de afgelopen jaren met name als links- of rechtsback heeft gespeeld. Van oorsprong is hij echter opgeleid als aanvaller en wil zich graag weer richten op een plekje in de linies vòòr de verdediging.

Reza woont samen met zijn verloofde in Zwolle waar hij zijn eigen kapsalon en parfumerie Riklis Karto aan de Diezerpoortenplas runt. Hij kent veel jongens van de huidige selectie en heeft altijd al een goed gevoel gehad bij KHC. ‘Korte lijnen, een duidelijke visie en een stukje gezelligheid leiden bij KHC altijd tot passie, strijd en plezier’.