Snelheidsverlaging op Kamperstraatweg door werkzaamheden aan de Molenbrug

 Foto © Thea van den Heuvel Fotografie

Rijkswaterstaat vervangt dit voorjaar een aantal opleggingen van de Molenbrug in Kampen. Als voorbereiding hierop voeren we inspecties uit en bouwen we een steiger bij de brugpijler op de Kamperstraatweg. Door de steiger wordt de rijbaan iets smaller. Vanwege de veiligheid geldt daarom vanaf maandag 20 februari ter plekke een maximum snelheid van 30 kilometer per uur. De snelheidsverlaging blijft tot de afronding van de werkzaamheden.

Om de onderhoudswerkzaamheden uit te kunnen voeren, zijn afgelopen december hangsteigers aangebracht onder de brug. Tijdens de bouw van de hangsteigers zij ook netten aangebracht om te voorkomen, dat vogels dit voorjaar onder de brug gaan broeden. 

Meer informatie

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk op: www.rijkswaterstaat.nl/water/projectenoverzicht/ijssel-inspecties-en-onderhoud-molenbrug-bij-kampen of bel met de gratis informatielijn 0800-8002.