Voorbeschouwing Zalk – CSV’28

Op het altijd groene veld van sportpark “An de Steege”, is het deze keer de beurt aan CSV’28 uit Stadshagen. De oranjehemden hebben de zware taak om hun koppositie te verdedigen in Zalk. Want ze voelen de hete lucht in de nek van ‘s Heerenbroek en Reaal Dronten. Punt verlies is voor de Zwollenaren dodelijk in hun strijd om het kampioenschap.

Zeker omdat CSV en SV Zalk beiden dit jaar nog maar 1 keer wisten te winnen. Zalk wist knap uit te winnen in Meppel bij MSC, maar MSC bleek in Zwolle te machtig voor CSV. Terwijl CSV bij VV Kampen wist te winnen, moest Zalk zich de meerdere erkennen in Reaal Dronten.

De nummer 6 van de ranglijst SV Zalk heeft naar een stroeve start van de competitie. Een reeks van goede wedstrijden gespeeld waarin er veel punten gepakt werden. Daardoor kon het team de laatste plaats inruilen voor een plek in de middenmoot.

Kan SV Zalk stunten tegen de koploper of zijn ze met het hoofd al bij de derby tegen Wilsum. U kunt er live getuigen van zijn om 14.30 uur zal het eerste fluitsignaal klinken door dhr. G.J.J. Reins.