NedAir 2Bruggenloop blijkt een succes en zit vol voor 25 maart 2023

De inschrijving van de 2Bruggenloop zou pas zondag 12 maart sluiten, echter dit weekend zijn er al meer dan 1500 startbewijzen toegekend en sluit de inschrijving vroegtijdig.

Richard Kroon, organisatie; “al vanaf de start van de inschrijving, ligt het aantal deelnemers ruim voor op voorgaande jaren. Lopen is in trek en blijft populair, dat zie je maar weer”

Op 25 maart wordt de vierde editie van de 2Bruggenloop gehouden. Vanaf 13:00 barst het loopfestijn los op het van Heutzplein. Dit jaar wederom met een uitdagend gecertificeerd parcours. Zo gaat het parcours weer deels door de Oudestraat en wordt de sfeer van de Kamper binnenstad toegevoegd. Uiteraard blijven de 2 bruggen het pronkstuk.

Jens Tybout, organisatie: “we proberen dit jaar de beleving van het evenement naar een hoger niveau te tillen. Zo gaan we al sfeer brengen in de Oudestraat vanaf 11:00 en zullen er verschillende bands lekker gaat swingen”

Volgend jaar zal het eerste lustrum gevierd worden. Het 5 jarig bestaan. “We gaan dan een uitdagende loop aan bieden voor ruim 2000 lopers” aldus Jeroen van Veen, organisatie.

RTV IJsselmond maakte vorig jaar deze reportage: