Jeffrey Bos keert terug bij Go-Ahead Kampen

De TC heeft een overeenstemming bereikt met Kampenaar Jeffrey Bos. De 19-jarige multifunctionele verdediger komt over van stadsgenoot KHC.

Na de jeugdopleiding te hebben doorlopen bij GAK maakte Bos in het seizoen 2021-2022 op 18-jarige leeftijd zijn debuut in het rood-geel. In de 2e seizoenshelft liet hij zien over kwaliteiten te beschikken. Hij was regelmatig basisspeler en kwam hij tot 616 minuten. Door de grote concurrentiestrijd achterin besloot hij afgelopen zomer over te stappen naar KHC.

Voorzitter TC Gerrit Hamer: ‘’We zijn blij dat Jeffrey Bos terugkeert op Sportpark ‘’Middenwetering’’. Jeffrey is een talent die we zelf hebben opgeleid. Hij heeft bewezen van waarde te kunnen zijn op meerdere posities in de verdediging.

’’ Jeffrey Bos: ‘’Ik heb ervoor gekozen om terug te keren naar Go-Ahead Kampen, omdat ik het miste om met mijn jeugd vrienden samen te voetballen. Daarnaast vind ik dat GAK een mooie weg is ingeslagen met het maken van een grotendeels Kamper selectie en daarin wil ik graag een belangrijke bijdrage gaan leveren in de komende jaren.”