Nu al recordaantal deelnemers 3e editie Zalkerloop, inschrijving aantal dagen verlengd

De Zalkerloop start aankomende zaterdag in het idyllische dorpje Zalk en voert de deelnemers door de IJsseldelta. Het parcours gaat onder meer door het Zalkerbos en langs de IJssel. Aanvankelijk was het tot vandaag mogelijk om in te schrijven, dit is nu verlengd tot en met woensdag.

De Zalkerloop kent drie afstanden, de 5, 10 en 15 kilometer. Kinderen kunnen meedoen aan de Kidsrun. Zij rennen dan een afstand van een kilometer.

Deelnemers die op het allerlaatste moment besluiten om mee te doen kunnen zich zaterdag alsnog inschrijven bij Dorpshuis An de Steege.

Wandelen mag ook

Wandelaars kunnen vanaf vandaag tot en met vrijdag genieten van het parcours door de IJsseldelta. Zij kunnen tijdens de openingsuren van het dorpshuis in Zalk de route afhalen bij de balie.

Zalkerveer

Het startschot voor de Kidsrun klinkt zaterdag om 10.30 uur. De deelnemers aan de 5, 10 en 15 kilometer gaan van start tussen 11.00 en 11.30 uur. Zwollenaren kunnen dus gebruik maken van het Zalkerveer om de IJssel over te steken.

De organisatie hoopt zaterdag niet alleen op veel deelnemers, ook hopen ze dat er veel supporters langs de route staan. Er wordt nog gezocht naar vrijwilligers die mee wil helpen om de Zalkerloop een succes te maken. Zij kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar  zalkerloop@gmail.com.

Meer informatie over de Zalkerloop is te vinden op de website van SV Zalk.