Albert Heijn Meeuwenweg vanaf vrijdag gesloten voor verbouwing

De Albert Heijn aan de Meeuwenweg 19 in Kampen gaat op vrijdag 16 juni om 16:00 uur even dicht voor een verbouwing. De feestelijke opening van de vernieuwde supermarkt vindt plaats op dinsdag 27 juni om 11:00 uur. Mevrouw Penninkhof, klant van het allereerste uur, krijgt de eer ‘haar’ winkel officieel te heropenen. Supermarktmanager Wim Harsevoort en zijn team nodigen iedereen uit hierbij aanwezig te zijn.

“We willen de opening graag met onze klanten vieren. Dus kom langs op 27 juni, het wordt gezellig. Een barista serveert lekkere koffie en de beroemde levensgrote hamster is ook van de partij. Voor de eerste 750 klanten hebben wij een toepasselijk cadeautje”, vertelt Wim Harsevoort.

Vers
Op het vernieuwde versplein valt straks nog meer te kiezen, van bloemkool en avocado tot de lekkerste verse maaltijden en maaltijdsalades. Er zijn meer verspakketten en er is een grote selectie biologische en vega(n) producten. De bakkerijafdeling biedt niet alleen geurend vers brood uit de oven, maar ook diverse lekkere taarten, koekjes en chocolade. Bij de nieuwe borrelwand vind je een ruimer assortiment kazen, vleeswaren, salades en tapas voor een heerlijk ontbijt, lunch of borrel.

Gemak en service
In de hal staat de pakketkluis waar je zonder tussenkomst van anderen je online bestelde pakket kunt ophalen of retourneren. Verder vind je daar de fraaie bloemen- en plantenafdeling en natuurlijk een geldautomaat en een oplaadpunt voor de OV-chipkaart. Het aantal zelfscankassa’s wordt uitgebreid naar negen waardoor afrekenen heel snel gaat. Voor klanten die niet bekend zijn met zelfscan staan medewerkers klaar voor hulp en advies. Betalen bij de gewone kassa kan natuurlijk ook.

Duurzaamheid
De verbouwing wordt circulair uitgevoerd. Dat wil zeggen dat zoveel mogelijk eerder gebruikte materialen worden toegepast. “Ook hangt overal ledverlichting en we gebruiken geen gas meer. Zo besparen we enorm veel energie”, aldus de supermarktmanager.

Tijdens de verbouwing zijn klanten welkom bij Albert Heijn-winkels in de buurt: Lovinkstraat 2022 en De Arend 2.