Stadsbuurtbus Kampen rijdt vanaf juli met nieuwe bus

De Stadsbuurtbus Kampen meld vandaag op Twitter binnenkort met een nieuwe bus te gaan rijden. Op de foto is de nieuwe bus te zien. De bus is van RRReis, dat is het overkoepelende merk voor het regionale openbaar vervoer in de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel. De bus rijdt zes dagen per week lijn 510 in Kampen. Op feestdagen worden de tijden vaak aangepast zodat de bus langer beschikbaar is.

Stichting Stadsbuurtbus Kampen is begin 2022 opgericht. Deze buurtbus rijdt 6 dagen per week, 2x per uur. Op werkdagen rijdt de buurtbus normaliter van 6:15 tot 19:15 uur en op zaterdagen van 9:45 tot 17:45 uur. De ritten starten vanaf station Kampen Zuid en komen hier ook weer terug.

De Stadsbuurtbus Kampen rijdt via Het Onderdijks, Bovenbroek, Zuid, Isala Polikliniek, Flevowijk en De Maten weer terug naar station Kampen Zuid.