Speelfilm CODE KAMPEN krijgt vervolg: CODE HANZE

December van dit jaar zal het vervolg van CODE KAMPEN, CODE HANZE te zien zijn in de Stadsgehoorzaal. CODE Kampen werd gemaakt tijdens de corona lockdown en zonder budget. Voor CODE HANZE zijn nu al kaarten verkrijgbaar om de financiering van de film rond te krijgen.

Geheime agenten uit verschillende Hanzesteden komen bij elkaar om de legendarische Hanzesteen uit handen van terroristen te houden. Ondertussen wordt de CODE organisatie van binnen uit aangevallen en weten agenten niet meer wie ze kunnen vertrouwen. Kijk hieronder naar de trailer van CODE HANZE.

Net zoals bij de eerste film doken er steeds video’s op die in speelde op de actualiteit. Deze keer werd zomerstorm Poly die over Nederland raasde op de hak genomen.

Eerder maakte we onderstaande reportage van de premiere van de CODE KAMPEN film.