5 augustus start voorbereiding SV Zalk op het nieuwe voetbalseizoen

Op zaterdag 5 augustus zal het eerste team van SV Zalk beginnen aan het nieuwe seizoen. Onder leiding van trainer Simon Brummel zal er een selectie van 22 man gaan beginnen aan een nieuw avontuur.

In dit avontuur zal Zalk ook bekende gezichten tegenkomen. Zo staan er twee derby’s op het programma tegen vv Kampen en Noord Veluwe Boys. Daarnaast speelt SV Zalk ook een paar klassiekers uit de spelonken van het vaderlandse voetbal tegen Wijthmen en VSW. Ook dit jaar zijn de Tuinders van Holtenbroek van de partij.

Naast bekende gezichten die Zalk jaarlijks tegenkomt, wordt er ook tegen een paar oude bekende gespeeld. Zo zal er eerst het hooggebergte beklommen moeten worden van Overijssel, om daar in het dal het altijd gezellige Lemele te bezoeken. Ook moet SV Zalk richting de Duitse grens naar SVV’56 uit Sibculo.

Naast deze clubs staan er ook een paar nieuwe clubs op de rol. Zo mag Zalk het avontuur op zoeken in Marle (Hellendoorn) en Koninklijke UD uit Deventer proberen een koekje van eigen deeg te geven. Ook een bezoek naar het hart van Overijssel staat op het programma, op bezoek bij Sportlust uit Vroomshoop en Mariënheem.

Om de mannen van SV Zalk scherp aan de competitie te laten beginnen spelen ze ook een paar oefenwedstrijden in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Tegen Noord Veluwe Boys, SEH, VV Berkum 2, VV Emst en Alexandria uit Apeldoorn.

5e klasse C, Oost:
HTC, Zwolle
v.v. Kampen
Kon. UD, Deventer
Lemele
MVV ’69, Hellendoorn
Mariënheem
Noord Veluwe Boys, Hattemerbroek
SVV ’56, Kloosterhaar
Sportlust Vroomshoop
VSW, Windesheim
Wijthmen
SV Zalk