Set-Up onderuit in Zwolle

Zwolle – Afgelopen zaterdag stond een uitwedstrijd op het programma tegen VC Zwolle HS 1. Na de pijnlijke nederlaag van vorige week was men er opgebrand om vandaag beter resultaat neer te zetten.

Zwolle is voor Set-Up geen onbekende tegenstander dit seizoen. Men was VC Zwolle namelijk al 2x tegengekomen in een oefentoernooi en ook in de beker. Set-Up wist in al deze wedstrijden geen resultaat te halen tegen VC Zwolle en nog geen set te winnen. Hier wilde men vandaag verandering in brengen.

In de 1e set werd matig begonnen door Set-Up. De pass lag niet scherp genoeg en zo kon Matthias niet de setupjes geven die hij normaal kan geven. Ook was er weinig druk vanuit de opslag, waardoor de spelers van Zwolle makkelijk konden scoren. 25-19

In de 2e set werd het spel wat beter, maar nog steeds onder niveau. Set-Up miste de overtuiging in alles wat ze deden en daardoor kwam men ook in deze set tekort. 25-22

De 3e en 4e set maken we maar niet te veel woorden aan vuil. Er werd wat gewisseld maar ook dit gaf niet het gewenste resultaat. Het geloof was weg en dit merkte je in alles. De 3e set werd 25-12 verloren en de 4e set 25-15.

Uitslag: Voorsterslag/VC Zwolle HS 1 – H. van Dieren Set Up HS 1 | 4 – 0