Freddie van den Burg stopt na dit seizoen als hoofdtrainer van vv ‘s-Heerenbroek

Trainer Freddie van den Burg heeft aangegeven na dit seizoen zijn taken als hoofdtrainer van VV ’s-Heerenbroek neer te willen leggen. Hiermee komt er na vijf seizoenen een eind aan de uiterst prettige samenwerking die v/d Burg en VV ’s-Heerenbroek gekend hebben samen.

Onder leiding van Freddie heeft het eerste elftal diverse sportieve successen geboekt, met als absoluut hoogtepunt natuurlijk het kampioenschap in de vierde klasse C vorig seizoen. Hiermee wist Freddie als eerste hoofdtrainer een kampioenschap te bewerkstelligen met het vlaggenschip van de vereniging.

Ook dit seizoen is de ploeg voortvarend gestart met 9 punten uit 5 wedstrijden in de derde klasse C, terwijl men ook voor het eerst in de historie de derde ronde van de districtsbeker heeft bereikt, waarin aangetreden mag gaan worden tegen Berkum 1, middenmoter uit de vierde divisie.