Nachtelijke afsluitingen Molenbrug Kampen

Rijkswaterstaat voert inspecties en onderhoudswerkzaamheden uit aan de Molenbrug in Kampen. In verband met deze werkzaamheden is in de avonden en nachten van 23 en 24 november en van 14 en 20 december tussen 20.00 uur en 05.00 uur de weg over de brug (N764/Mr. J.L.M. Niersallee) afgesloten voor gemotoriseerd verkeer tussen dekruising Zwolseweg en de rotonde met de Europa-allee. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingsroutes en extra reistijd.

Omleidingsroutes

Het gemotoriseerde verkeer en landbouwverkeer wordt tijdens de nachten omgeleid. Zij volgen de gele omleidingsborden. Fietsers, voetgangers en hulpdiensten kunnen tijdens de werkzaamheden wel gebruik maken van de Molenbrug.

Verkeersregelaars

Om het verkeer in goede banen te leiden, zetten we op de koopavond van vrijdag 24 november vanaf 19.00 uur verkeersregelaars in aan beide zijden van de Stadsbrug in Kampen.

Inspecties en onderhoud

Tijdens de nachtelijke afsluitingen vinden inspecties plaats die als input dienen voor het groot onderhoud dat gepland staat in 2025. Daarnaast stort Rijkswaterstaat beton bij de opleggingen die op dit moment worden vervangen.

Meer informatie

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk op: www.rijkswaterstaat.nl/molenbrugkampen of bel met de gratis informatielijn 0800-8002.