Allan Bakker verlaat DOS Kampen en vertrekt naar Flevo Boys

Na zes seizoenen DOS Kampen is de 28-jarige Allan Bakker volgend seizoen te bewonderen in het shirt van Flevo Boys. Bakker debuteerde bij DOS in het seizoen 2018/19 onder trainersduo Edwin Kwakkel en Marcel Post. In zijn eerste competitiewedstrijd, thuis tegen Be Quick ’28 (5-1) op 22 september 2018, scoorde hij meteen (de 2-1) en leverde daarnaast nog drie assists af en gaf daarmee direct zijn visitekaartje af aan het DOS-publiek.

In totaal speelde Bakker meer dan 125 officiële wedstrijden in de hoofdmacht van DOS Kampen, waarin hij maar liefst 83 doelpunten maakte. Vijf maal produceerde hij een hattrick. Hiermee staat Allan in de top 10 van de All-time topscorerslijst van DOS Kampen.

Afgelopen zaterdag speelde Allan voorlopig zijn laatste wedstrijd voor de Poelänten. De komende maanden maakt hij een wereldreis door diverse landen in Azië.