Henk Goosen 70 jaar lid van vv Kampen

Henk Goosen werd tijdens de nieuwjaarsreceptie op 6 januari jl. gehuldigd vanwege zijn 70-jarige lidmaatschap. De meeste leden van vv Kampen waren in 1953 nog niet eens geboren toen Henk al als lid werd ingeschreven. Na zijn actieve voetballoopbaan is Henk niet stil blijven zitten. Hij was een van de organisatoren van de zeer druk bezochte Goosen-Diender familiedagen in de jaren 80 en 90.

Henk heeft talloze vrijwilligerstaken uitgevoerd en is nog steeds actief als bestuurslid bij de club. Hij regelt de prijzen voor de verlotingen en verzorgt ook nog steeds de klaverjasavonden in de kantine. Op zaterdag is Henk nog altijd in de kantine te vinden, waar hij geniet van het ophalen van oude voetbalherinneringen met zijn ‘tweede familie’, maar ook voor de huidige teams toont hij enorme belangstelling. Zelfs de jongere generaties komen bij hem langs voor een praatje. Henk is zeer betrokken bij het wel en wee van zijn clupje en volgt ook de ontwikkeling van het damesvoetbal op de voet. Enkele jaren geleden werd Henk, samen met oud-voorzitter Cees Buschgens, al ere-lid. Tijdens de nieuwjaarsreceptie ontving hij uit handen van voorzitter Ron Diender een mooie oorkonde.

Vorig jaar introduceerde de eerste selectie de titel “Vrijwilliger van het Jaar” met de “Jan Fikkert wisselbokaal”. Dit jaar is besloten dat Henk deze eer verdient. Elftalleider Jan Mol heeft hem deze bokaal overhandigd. Ook werden maar liefst 15 leden gehuldigd vanwege hun jarenlange lidmaatschap van de vv Kampen.

70 jaar:Henk Goosen
50 jaar:Anne Bosman Gerben Bosman
40 jaar:Ron Diender Enrico Goosen Jan Diender Raymond Goosen Cees Buschgens Robin Ruijmgaart
25 jaar John Goosen Freddy de Munnik Aard-Jan Steller Johan Maurer Henk van Dijk Roy Theunisse