Hoofdtrainer Edwin van Nijen verlengt contract bij Go-Ahead Kampen

Go-Ahead Kampen en hoofdtrainer Edwin van Nijen zijn overeengekomen zijn dienstverband met de club te verlengen. Edwin is op dit moment tot ieders tevredenheid bezig aan zijn tweede periode bij Go-Ahead Kampen en heeft het prima naar de zin bij de rood-gelen.

Voorzitter Theo Rietkerk: ‘’Als hoofdtrainer van het eerste elftal geeft Edwin leiding aan de koers die wij als voetbalclub hebben ingeslagen. Hij is ambitieus, heeft oog voor de verenigingsstructuur waarin prestatie en plezier samen opgaan, is gericht op doorstroming van eigen jeugd, geeft prioriteit aan het teamproces en is in staat gebleken om analytisch vermogen, kritisch denken en gevoel samen te brengen. Daarnaast heeft hij een goede klik met de spelers, de overige (technische) stafleden, de technische commissie en het bestuur. Mede door zijn toedoen is er sprake van een positieve sfeer binnen de vereniging en stond niets in de weg om te besluiten samen verder te gaan.’’

Ook zijn wij blij dat met hem ook ons clubicoon Jurrian Zandbergen als assistent-trainer met ons is overeengekomen om te verlengen. Hij heeft laten zien van toegevoegde waarde te zijn en is gedurende het seizoen, als onlangs gestopte speler, gegroeid in zijn rol.