Terug naar Kampen: een avond vol poëzie van Kamper bodem.

Beleef poëzie in de poëzieweek! Kom donderdag 25 januari naar Bibliotheek Kampen voor een bloemlezing van de huidige Stadsdichter, drie oud Stadsdichters en Kamper dichter en filosoof Renée van Riessen op donderdagavond 25 januari.

Het onderwerp deze avond is het overkoepelende thema van de SAMBiQ-instellingen en Kampen Marketing voor de komende jaren ‘Terug naar Kampen’. De avond begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) en na afloop kan je blijven napraten onder genot van een drankje. Een ticket reserveer je via www.bibliotheekkampen.nl/agenda, of bij de servicebalie in de bibliotheek. Er wordt een vrijwillige bijdrage voor het programma gevraagd.

Verwacht een ontspannen en afwisselend programma van dit kwintet aan Kamper dichters. Zij dragen gedichten voor die passen bij Terug naar Kampen of het thema van de landelijke poëzieweek ‘thuis’. In gedichten kun je natuurlijk altijd wonen en Terug naar Kampen maakt nostalgisch, of waren de dichters niet altijd thuis in Kampen? Ellen Schwantje fluistert en rockt bij het begin en eind van deze avond. Niet met woorden of haar stem maar met haar blokfluit.