Toekomstlandbouw: dat leer je op Warmonderhof

Aeres MBO Dronten Warmonderhof is de enige Nederlandse landbouwopleiding waarbij het volledige lesprogramma is ingericht rondom biologische en biologisch-dynamische landbouw. Met een opleiding aan Warmonderhof word jij die vakexpert die kan meebouwen aan de landbouw van de toekomst: precies wat we nu nodig hebben! Kom naar de open dag op zaterdag 27 januari en ervaar of het wonen, werken en leren op de boerderijcampus in Dronten wat voor jou is! www.aereswarmonderhof.nl

Zie jij voor jezelf een groene toekomst weggelegd? Spreken planten of koeien, business, mechanisatie en duurzaamheid jou aan? Denk jij ook dat de toekomst van de landbouw ligt in de biologische of biologisch-dynamische aanpak? Warmonderhof is een kleine school met heel veel praktijk en persoonlijke aandacht.

Wonen, werken en leren inรฉรฉn

De BOL-studenten wonen, werken en leren drie of vier jaar lang op de locatie aan de Wisentweg in Dronten. Elke middag werken zij op de praktijkboerderij naast de school. โ€™s Morgens zitten zij in de klas. Een prachtige combinatie van theorie en praktijk voor mensen die houden van onderwijs waarbij ze veel buiten kunnen zijn en waar ze direct kunnen toepassen wat ze hebben geleerd. Er is ook een BBL-opleiding waar voornamelijk volwassenen naartoe komen voor een kortdurende landbouwopleiding van een dag theorie en twee dagen praktijk per week gedurende twee jaren.

Landbouw is ook business, zorg en natuur

De agrarische sector in Nederland is innovatief en volop in beweging. Een prachtige sector om in werkzaam te zijn. Dat kan op vele manieren: als agrarisch ondernemer of bedrijfsleider, adviseur, in de voedselverwerking, zadenteelt, zorglandbouw en het agrarisch natuurbeheer. Kies je voor Aeres MBO Dronten Warmonderhof, dan kies je ook nog eens voor biologisch en biologisch-dynamisch; duurzaam en toekomstbestendig. Je vindt onze studenten overal ter wereld in de meest uiteenlopende beroepen.

Programma Open Dag 27 januari

Op deze open dag kom je alles te weten over onze BOL- en BBL-opleidingen en kun je een kijkje nemen op de Warmonderhofboerderij, in de Hofwinkel en in de school. En je kunt de woonderij bezoeken waar onze studenten wonen. Er zijn doorlopend rondleidingen over de boerderijen en informatiesessies over de opleidingen. Ook kun je diverse malen een proefles volgen en natuurlijk zal er wat te proeven zijn! De Hofkoks maken lekkers van eigen land! Ben jij erbij?

Aanmelden kan viaย www.aereswarmonderhof.nl