Nog geen winst in het nieuwe jaar voor Set-Up

Er stond weer een wedstrijd op het programma en dit keer mocht Set-Up afreizen naar Barneveld om vervolgens naast de grote pniëlkerk toch maar in de sporthal de wedstrijd te spelen. Door redelijk wat blessures was Set-Up zonder wissels vertrokken en stonden ook de coaches klaar om e.v.t. een inval beurt te maken.

De eerste set verliep gunstig voor de mannen uit IJsselmuiden, Matthias begon met een heerlijke service serie en Louren deed er daarna nog een schepje bovenop. Set-Up kreeg SSS HS 2 mooi onder druk en Set-Up stond dan ook al gauw een puntje of 8 voor. De set werd rustig uitgespeeld en met hier en daar natuurlijk wat kleine foutjes wonnen de mannen deze set uiteindelijk wel met 17-25.

De tweede set was toch even wat anders dan men zich in eerste instantie verwachtte, SSS begon met steeds meer druk te serveren en bij Set-Up bleef de pass iets meer hangen waardoor de aanvallers toch iets minder goed bereikt werden. Met 2 time-outs te hebben gehad, gingen bij Set-Up de koppies omhoog en weer terug het veld in om te vechten voor de laatste punten. Helaas lukte dit niet meer en won SSS deze set met 25-16

De derde set zocht Set-Up naar dezelfde kwaliteit en energie als de eerste set, men wist ook dat dit moest kunnen. Set-Up knokte zich terug in de wedstrijd, ballen werden weer van de grond gehaald, aanvallend werd er weer gescoord, serverend liet men soms nog wel wat te wensen over maar men speelde mooi gewaagd aan elkaar deze set, jammer voor Set-Up resulteerde deze set wel in een 25-19 overwinning voor SSS.

De vierde set wist Set-Up dat als men nog meer punten wilde halen er toch nog een set keihard gestreden moest worden. De IJsselmuidenaren liepen het veld in om sterk te beginnen maar helaas liet SSS al gauw zien dat ze niet van plan waren om deze set nog even weg te geven, door middel van een goede service druk stond Set-Up al gauw 5 á 6 – 0 achter. Dit was de achterstand die men de hele set niet kon ombuigen en dat zorgde voor de laatste eindstand van deze wedstrijd: 25-15.
Uitslag: SSS HS 2 – H. van Dieren Set Up HS 1 | 3 – 1

Helaas voor Set-Up nog geen overwinning in het nieuwe jaar, volgende week aantreden (thuis) tegen Veracles. De Studenten uit Groningen staan op dit 1 positie boven Set-Up op de ranglijst.