Scholieren tafeltennis toernooi bij Kampenion

Foto: Gerard Wessels

Tafeltennisvereniging Kampenion organiseert op dinsdag 20 februari (in de voorjaarsvakantie) een Scholierentoernooi. Daarmee wordt een reeds jarenlang bestaande traditie nieuw leven ingeblazen. Het 47e en laatste Scholierentoernooi vond plaats op 28 december 2017. Nu wordt de draad weer opgepakt, en wel in een nieuw jasje.

Leerlingen uit groep 6, 7 en 8 van de basisschool kunnen zich voor dit toernooi aanmelden. Het toernooi begint om 12.30 uur en de deur staat open vanaf 12.00 uur. Om ongeveer 15.30 uur is er een tafeltennisshow, door enkele bekende topspelers uit de 1e divisie van de landelijke competitie. Daarna is de prijsuitreiking.

De club heeft tafeltennisbatjes te leen. Kom in sportkleding met zaalsportschoenen (geen zwarte zolen). Het toernooi wordt georganiseerd in de eigen accommodatie van Kampenion, op Sportpark De Maten. Adres: De Maten 6, in het gebouw van Denge Sport.

De deelnemers betalen voor hun inschrijving 5 euro. Voor de winnaars staan er – naast bekers – mooie prijzen te wachten, beschikbaar gesteld door Intertoys Kampen. Kinderen die mee willen doen, kunnen zich direct aanmelden via het aanmeldformulier op de website Kampenion.nl. Wie meer informatie wil, kan mailen naar scholierentoernooi@kampenion.nl.

Voorafgaand aan het toernooi is er voor de deelnemers gelegenheid om te oefenen, met hun klasgenoten of alleen. Er is een trainer aanwezig. Deze ´instuif´ is op donderdag 15 februari, vanaf 15.00 uur.

Alle basisscholen hebben over het Scholierentoernooi informatie ontvangen (flyers + poster) en kunnen ook een lijst met hun deelnemende leerlingen invullen en opsturen. In 2017 werd de schoolbeker gewonnen door basisschool Het Stroomdal. Welke school wordt de opvolger? En welke jeugdige talentjes treden over een paar jaar in de voetsporen van de toppers van Jong Kampenion 1?