In beeld: SVI verslaat IJVV in Zwolle-Zuid

IJVV heeft zaterdag in Zwolle met 4-1 verloren van SVI. De meeste doelpunten vielen in de tweede helft.

Op een zonovergoten voetbalveld in Zwolle-Zuid duurde het niet lang voor SVI de openingstreffer maakte. In de tiende minuut van de wedstrijd schoot Django Visser de bal in het net bij de ploeg uit IJsselmuiden.

Vier minuten later trapte Gerjon van den Berg de gelijkmaker binnen. IJVV kreeg een kans om met voorsprong de rust in te gaan dankzij een strafschop. Van den Berg liet het echter aan zich voorbijgaan.

In de 58e minuut kwam SVI goed op dreef, Joey Brummel tekende voor 2-1. Zo’n twintig minuten later schoot Joep Banse de 3-1 binnen en enkele minuten voor het eindsignaal zette Banse de stand op 4-1.

Zaterdag neemt IJVV het op eigen terrein op tegen DOS Kampen, de nummer 3 in de 2e klasse H. IJVV staat momenteel op de 8e plek van de ranglijst.