Bjorn Wezenberg keert terug op het oude nest

Nu het er steeds sterker op begint te lijken dat ook dit seizoen weer verloren zal gaan, heeft vv ’s-Heerenbroek zijn peilen alweer gericht op volgend seizoen. Nadat het trainersduo van den Burg-Bergsma onlangs hun contract hadden verlengd, daar heeft oudgediende Bjorn Wezenberg besloten terug te keren bij de groen-zwarte brigade. Na een uitstapje van 1 seizoen bij VSCO ’61, wisten Freddie en Carlo hem te polsen (op 1,5m uiteraard) voor een terugkeer.

Na een succesvol seizoen 2019-2020, waarin Wezenberg zich ontwikkelde tot een belangrijke kracht in het eerste elftal, maakte Wezenberg in 2020 de overstap naar VSCO ‘61 in Oosterwolde. Helaas kwam hij hier mede door de welbekende huidige omstandigheden, weinig aan spelen toe. Daarbij miste hij de warme sfeer van de ’s-Heerenbroeker kleedkamer en de daarbij behorende grappen en grollen van de ‘s-Heerenbroeker selectieleden die uiteindelijk, in vergelijking met de Oosterwolders, over een buitengewoon goed gevoel voor humor bleken te beschikken.

Naast het sociale aspect, hoopt Wezenberg komend seizoen ook het plezier in het spelletje terug te vinden. ‘Het plezier terugkrijgen in het spelletje’ is iets waar de ’s-Heerenbroeker voetbalvereniging patent op heeft en Wezenberg heeft er dan ook alle vertrouwen in dat hij in het seizoen 2021-2022 weer van grote waarde kan zijn op sportpark Broekerland.