Diverse spelers Go-Ahead blijven club trouw

Afgelopen week zijn er gesprekken gevoerd tussen de technische staf van Go-Ahead Kampen en een aantal. De volgende spelers verlengen hun contract bij de club:

Bram van Enk (6e seizoen) 
Nick Kuipers (2e seizoen)  
Nick van der Kooi (2e seizoen) 
Wail Doufikar (2e seizoen)  
Kees Tol (2e seizoen) 

De technische staf heeft besloten om het contract met middenvelder Michael Lanting niet te verlengen. Keeper Joar Terpstra heeft gekozen om naar SDC Putten te vertrekken. Beide spelers zijn bedankt voor de inzet. De zoektocht naar een nieuwe doelman is ondertussen gestart.

Vorige week werd al bekend gemaakt dat Jurrian Zandbergen, Nick Hendriks, Laurens van Keulen, Niek van Enk, Tim Sleifer, Sven Hellendoorn, Renee Agterhuis, Rob ter Horst, Dennis van der Wal en Adi Draganovic hun contract hebben verlengd tot en met de zomer van 2022 bij de rood-gelen.

Hiermee zijn alle 1e elftal spelers, 15 stuks vast gelegd voor het seizoen 2021-2022.

Go-Ahead Kampen