Familiebedrijven helpen elkaar

Sportschool van Dijk is noodgedwongen gesloten door de coronamaatregelen. De lasten lopen door. De steunmaatregelen vinden ze niet toereikend. Het word steeds lastiger het hoofd boven water te houden.

Een crowdfundingsactie moet het het familiebedrijf dat ondertussen al 50 jaar bestaat door de lastige tijd te helpen. Deze actie is niet onopgemerkt gebleven. Een ander familiebedrijf uit de gemeente steekt de helpende hand toe. Uitgekookt heeft 1000 maaltijden gekookt die de sportschool mag gaan verkopen. De volledige opbrengst is voor de sportschool. 

Bij beide bedrijven staat gezondheid hoog in het vaandel. Uitgekookt is een landelijke maaltijdleverancier van gezonde maaltijden en Sportschool van Dijk staat voor gezond en verantwoord bewegen.

De maaltijden zijn vrijdag (12:00 – 18:00 uur), zaterdag (11:00 – 17:00 uur) en zondag (13:00 – 16:00 uur) te koop bij de sportschool aan de Dieselstraat 2 in Kampen. Betalen kan contant of met de pin. 

Er zijn 20 verschillende soorten maaltijden. Voor ieder wat wils. Let op: op=op. Wees er dus snel bij en volg daarbij goed de aanwijzingen van de verkeersregelaar en medewerkers ter plaatse.