Persoonlijke post voor leerlingen Ichthus College

De leerlingen van het Ichthus College volgen al ruim acht weken les vanuit huis. Zij missen het contact met hun klasgenoten, maar ook met hun docenten. Om hun leerlingen een hart onder de riem te steken, gaan alle mentoren deze week bij hen thuis langs om een klein pakketje te bezorgen.

Veel leerlingen reageren verrast wanneer hun mentor onverwacht voor de deur staat. Logisch, want het is veel gebruikelijker om elkaar op school te treffen. Toch maken de meeste docenten er tijdens de bezoeken een leuk feestje van.

Marieke van Wijck en Marjette Zomer maken er bij elke mentorleerling een klein feestje van

Wat er in de pakketjes zit, wil het Ichthus College nog niet verklappen, want sommige mentoren gaan in de vakantie pas naar hun leerlingen toe. Eén cryptische hint kan havo-teamleider Andries van der Kolk wel geven: ‘We weten niet wanneer we elkaar weer op school terug zien, maar of het nu in het echt is of online: samen blijven we groeien en komen we vooruit!’