Luuc Knul gaat spelen voor Go-Ahead Kampen

De eigen opgeleide aanvaller komt na drie seizoenen terug op Sportpark Middenwetering en heeft een contract voor één seizoen getekend.

Knul speelt momenteel voor het 2e seizoen bij competitiegenoot SDV Barneveld en het seizoen daarvoor was hij actief bij WHC in Wezep. Tussen 2015 en 2018 was Luuc 25 keer trefzeker in competitieverband voor Go-Ahead Kampen.

De 23-jarige Luuc Knul is zelf content met zijn terugkeer: ‘’Ik wil graag weer in mijn eigen woonplaats Kampen voetballen. Bij GAK heb ik veel mooie momenten meegemaakt. Inclusief de jeugd heb ik er 16 jaar gevoetbald en dan is het mooi dat je weer op het vertrouwde nest kunt terugkeren. SDV Barneveld is een leuke club, maar 50 minuten heen en terug reizen is pittig. Ik heb ook een gesprek gehad met de nieuwe hoofdtrainer Gert van Duinen en dat beviel direct goed. Er staat komend seizoen een kwalitatief goede selectie en ik wil voor de langere termijn wat moois neer gaan zetten.’’