Aanpak N760 IJsselmuiden-Genemuiden

Vanaf najaar 2021 gaat de provincie Overijssel aan de slag met groot onderhoud aan de provinciale weg N760 IJsselmuiden-Genemuiden. Het project wordt uitgevoerd in afstemming met de gemeenten Kampen, Zwartewaterland en het Waterschap Drents en Overijsselse Delta.

Bij dit project word gekeken naast verkeersveiligheid ook hoe de vernieuwde weg kan aansluiten bij het landschappelijke karakter van het gebied. Het is gebleken dat het wegdek van de N760 op steeds meer plekken niet meer in goede staat is.

Eerder deze week vond er een webcast plaats vanuit het provinciehuis. Na een algemene inleiding van de projectleider konden belangstellenden live in de uitzending vragen stellen. Daar is flink gebruik van gemaakt.
De webcasts zijn hieronder terug te kijken.