Nico Veldman tekent bij Go Ahead

De technische staf van Go Ahead is zeer content dat het een akkoord heeft weten te bereiken met Nico Veldman. De 24-jarige Zwollenaar heeft op Sportpark ‘’Middenwetering’’ een contract voor één seizoen getekend, maar beide partijen hebben de intentie om voor een langere periode met elkaar door te gaan.

Nico Veldman speelde tussen 2015 en 2017 bij SVI. Hij viel de scouts toen meteen op en in het seizoen 2017-2018 was de snelle en behendige aanvaller actief bij Go-Ahead Kampen. Het was voor hem toen in het begin wennen aan het hogere niveau, maar het laatste half jaar heeft hij zich prima ontwikkeld en werd hij basisspeler. We hadden hem toen graag behouden voor de club, maar begin 2017 had Nico al toegezegd om terug te keren bij SVI. We zijn hem blijven volgen en bij SVI heeft hij zich in de 1e klasse prima doorontwikkeld als sterkhouder en publiekslieveling.

Nico Veldman is in gesprek geweest met veel clubs uit de regio, maar koos na meerdere gesprekken met de TC van GAK en met de nieuwe hoofdtrainer Gert van Duinen uiteindelijk met zijn verstand en hart voor Go-Ahead Kampen “Ik heb bij SVI een hele mooie tijd gehad en met fijne mensen samengewerkt, maar het is nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb prima gesprekken gehad met GAK en de spelopvatting van de nieuwe hoofdtrainer Gert van Duinen past goed bij de type speler die ik ben. We krijgen een sterke ploeg en als we met zijn allen hard werken en genieten van het spelletje kunnen dan komt de rest vanzelf. Ik word in Kampen herenigd met een hoop mensen waar ik in mijn 1e periode bij GAK mee heb samen gewerkt. Al met al een mooie kans en het juiste moment om deze stap te maken.”