Kamper Jachthoorn korps overhandigt 3 nieuwe uniformen aan de Bikkels van Kampen

Bart Hamer (l) overhandigt een uniform aan Martin Dalsem, secretaris van Stichting de Bikkels van Kampen

Een lichtpuntje in de coronatijd noemt voorzitter van het Kamper Jachthoorn Korps Bart Hamer het. Het leden aantal van de Bikkels van Kampen neemt toe. En zo ook de vraag naar uniformen. Hier uit blijkt dat er behoefte is aan muziek maken door mensen met een beperking. De stichting De Bikkels van Kampen is sinds april vorig jaar officieel een feit en is onderdeel van het Kamper Jachthoorn Korps. Een drumband voor mensen met een beperking.

Eerder was de drumband al te bewonderen op Koningsdag. Oktober 2019 in de Stadsgehoorzaal op het grote Bikkels Gala. De optreden in 2020 gingen door corona niet door. Wel zijn er drie nieuwe uniformen overhandigt. Verslaggeefster Riek de Maar was erbij en maakte het volgende verslag.