Joël Visscher keert terug op oude nest, van der worp blijft

Opnieuw keert een oud-Dosser terug op sportpark De Maten. Joël Visscher, jarenlang de linksback van KHC, is komend seizoen weer in het geel-zwart te bewonderen. De technische staf komt daarnaast met het nieuws dat Christian van der Worp er nog een jaar bij aanknoopt én dat Jorian van Dijk de nieuwe keeperstrainer is.

Joël Visscher (26) verdedigde zeven jaar lang de kleuren van onze buren, maar vond de tijd rijp om terug te keren bij de club van zijn jeugd. “Ik had eigenlijk besloten om te stoppen, maar ging twijfelen toen DOS zich bij mij meldde. Na een aantal goede gesprekken met de technische staf hoop en denk ik het plezier in het spelletje terug te kunnen krijgen en een paar flinke stappen vooruit te zetten met de club. De cirkel is nu rond, het is mooi dat ik terug kan keren bij de vereniging waar het allemaal begon. Ik ben blij dat DOS mij deze kans geeft.” Visscher genoot zijn opleiding bij de poelänten en maakte een seizoen deel uit van de A-selectie voor hij naar KHC vertrok.

Van der Worp verlengt

Ook Christian van der Worp maakt komend seizoen deel uit van DOS1. De 30-jarige verdediger twijfelde om door te gaan, nu hij en zijn vrouw een tweeling verwachten, maar wilde toch actief blijven. “Het voetbal komt op een lager pitje te staan, maar ik wilde graag betrokken blijven bij het team. Het is mooi dat DOS mij deze gelegenheid biedt”.

Nieuwe keeperstrainer

De doelmannen van de DOS-selectie worden komend seizoen getraind door Jorian van Dijk. Met hem komt nóg een Dosser terug, iets waar bestuurslid Koos Westendorp content mee is: “Met deze spelers en de nieuwe keeperstrainer verstevigen we het DOS-dna in de selectie. Visscher en Van der Worp hebben veel ervaring en geven ons de nodige extra opties in de achterhoede. Ik heb er alle vertrouwen in dat we met hen, en de andere versterkingen, de selectie weer goed op orde hebben!”