Expositie ‘Alle waarden draaien om. Kampen bezet en bevrijd 1940-1945’

De expositie ‘Alle waarden draaien om. Kampen bezet en bevrijd 1940-1945’ is vanaf 27 mei tot en met 3 juli 2021 te zien in de expositieruimte in De Stadskazerne.

Deze gezamenlijke expositie van de historische vereniging ‘Jan van Arkel’ en het Stadsarchief Kampen is te bezoeken tijdens de openingstijden van de Tourist Info. Van maandag tot en met zaterdag van 10.00 – 16.00 uur bent u van harte welkom in De Stadskazerne. De expositie wordt gecombineerd met het verhaal van de Kamper jongens die tussen 1945 en 1949 naar Indië gingen.

Hester Timmerman en Annelies Rijkhoff richten de WO2-expositie in.  

Om een bezoek te brengen aan de expositie gebruikt u de ingang aan de rechterkant van het plein. De hoofdingang is voorlopig alleen de toegang tot de Bibliotheek. De rechterdeur geeft toegang tot de Tourist Info, het Informatiecentrum van het Stadsarchief en de expositieruimte.
Houd bij een bezoek aan de expositie afstand van elkaar en draag een mondkapje.

Informatiecentrum Stadsarchief gaat weer open

Vanaf donderdag 27 mei bent u weer welkom in het Informatiecentrum van het Stadsarchief. Er is plek voor 8 bezoekers per dagdeel. Een plek reserveren is verplicht. We vragen u minimaal 2 werkdagen van te voren uw aanvraag te doen, zodat de archiefstukken voor u klaargelegd kunnen worden. 

Maakt u een reservering via het reserveringsformulier? Dan word het bezoek voorbereidt.