Goed nieuws voor mensen die weleens eten laten bezorgen, Uber Eats nu ook beschikbaar in Kampen

Uber Eats breidt uit in Nederland en is vanaf vandaag beschikbaar in Kampen. De keuze voor deze nieuwe stad is gebaseerd op data die laat zien dat er rond Kampen veel interesse is in de bezorg-app. Via de Uber Eats-app bestel je eenvoudig een maaltijd zonder dat je de deur uit hoeft.

Na een succesvolle introductie in andere steden in Nederland heeft Uber Eats nu Kampen als  nieuwe bestemming uitgekozen waar de lekkerste gerechten van lokale restaurants thuis besteld kunnen worden. 

Uber Eats werkt in Kampen samen met verschillende partners. Onder andere McDonald’s en Subway hebben zich aangesloten bij de app. Ook worden de maaltijden van lokale restaurants zoals KFC, New York Pizza en Bakker Bart  aan huis bezorgd.