Expositie 75 jaar Vrijheid, Nu en Toekomst

De Kunstbrug exposeert in samenwerking met de Stadskazerne werken van Kamper kunstenaars die zich hebben laten inspireren door hun persoonlijke beleving van het thema Vrijheid. Inmiddels hebben zich naast Kamper kunstenaars ook een Iraans kunstenaars echtpaar zich ingeschreven. De verbinding tussen de (kunst)culturen is wat we juist willen aanmoedigen. Het sluit aan op het thema Vrijheid, nu en toekomst. Samen bouwen, het borgen en binden van in vrijheid leven, met en voor elkaar. 

Deelnemers: Shaghayegh Marzban – Arne Heldoorn – Henk Jans – Ellen v.d. Schaaf – Annemarie Cilon – Marianne Knol – Joke Beens – Arthur Slenk – Hanna van Doornum – Ariannejad – Gerda van Dieren – Aryanne Mol – Ilja Alberts – Monique Meyer – Paulien van Asperen – Mirriam Bouwmeester – Stefan Cop en Timon Schellingerhout.

De expositie is te bezichtingen tot en met 17 juli in de Stadskazerne.