Vanwege werkzaamheden twee weken geen treinverkeer tussen Zwolle en Dalfsen v.v.

Door werkzaamheden aan het spoor rijden er van vrijdag 9 juli t/m vrijdag 23 juli geen treinen tussen Zwolle en Dalfsen v.v. Arriva zet vervangend busvervoer in. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. 

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals een ov-chipkaart. Men moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan men vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen.     

Reistijd   
Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer staat op de website vanArriva. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl. 

Reis verstandig, mondkapje verplicht 
Reis verstandig, mijd de spits en de drukte en blijf thuis bij verkoudheidsklachten. Net als voor alle openbare ruimtes in Nederland geldt in het ov, óók in het treinvervangend vervoer, de verplichting tot het dragen van een mondkapje.  Arriva vraagt reizigers om zich goed te verspreiden over de gereedstaande bussen.