Speelgoedkabinet weer open

Na anderhalf jaar is het Speelgoedkabinet deze zomer weer open. De afgelopen tijd is het nodige onderhoud gepleegd in het museum. Maar ook is verder gewerkt aan de treinbaan. Door een nieuw terrein met opstelsporen kunnen er nog meer treinen rijden. In totaal staan 15 treinstellen op de baan. Van stoomtreinen, oude diesels en moderne treinen zoals de Vechtdallijn.

Dit en al het andere speelgoed kun je deze zomer bewonderen in het Speelgoedkabinet; het kleine museum met de grote collectie speelgoed.

Het Speelgoedkabinet toont speelgoed vanaf 1930 tot nu. Lego, Playmobil, Meccano, Ministeck, Barbie, fischertechnik, K’nex, poppenhuizen, cowboys, indianen, ridders, keukentjes, winkeltjes, boerderijtjes, een treinenbaan en heel veel autootjes.

Het Speelgoedkabinet is in juli en augustus open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, steeds van 14.00 tot 16.00 uur. Voor groepen buiten deze tijden ook op afspraak.
Bovennieuwstraat 65, Kampen.
Entree: € 1,- per persoon.
Tel. (038) 3322895.