Kampenion tafeltennistraining voor basisschoolleerlingen

Kampenion organiseert ‘Ping Pong Stars’, een speciale trainingsreeks voor kinderen van groep 3 tot en met 8 van de basisschool.

Tafeltennis kan voor jonge kinderen een moeilijke sport zijn om te leren. Dit komt omdat het voor hen motorisch lastig is om een bal in de lucht te raken. Maar dit betekent niet dat het geen zin heeft om jonge kinderen iets bij te brengen op het gebied van tafeltennis. Integendeel. Via oefeningen die aansluiten bij wat kinderen motorisch kunnen, maken zij via Ping Pong Stars op een speelse manier kennis met tafeltennisvaardigheden als oog-handcoördinatie, voetenwerk en fijn-motorische bewegingen, zoals mikken, raken en hooghouden.

Omdat stimuleren en belonen voor kinderen erg belangrijk is, zijn de oefeningen kort, vlot en dynamisch. Het plezier moet voorop staan: niemand zit stil, iedereen doet mee. Ping Pong Stars staat onder leiding van enthousiaste en bekwame trainers met ondersteuning van jeugdleden.

De trainingsreeks vindt plaats na de zomervakantie en bestaat uit een reeks van zes speelse trainingen. De eerste training is zaterdagochtend 28 augustus , gevolgd door nog eens vijf achtereenvolgende zaterdagen. Locatie voor de trainingsreeks is de eigen zaal van Kampenion, op sportpark De Maten.

Kosten voor 6 trainingen: € 6,00 (voor een aandenken en consumpties).
Aanmelden kan via de website van Kampenion www.kampenion.nl