Tristan van Zuiden en Dyon Kleppe versterken 1e selectie Go-Ahead Kampen

INGEZONDEN

Per direct zijn Tristan van Zuiden en Dyon Kleppe toegevoegd aan de 1e selectie van Go-Ahead Kampen. Beide jongens zijn 17 jaar en komen uit de eigen opleiding van GAK.

Afgelopen seizoen waren ze actief in de JO-17, maar ook regelmatig in de JO-19 en het beloftenelftal.
Tristan heeft tevens een aantal jaren bij de voetbalacademie van PEC Zwolle gespeeld en Dyon zat bij het KNVB Regio team Oost. Beide spelers hebben in de voorbereiding de kans gekregen om met de meetraingroep zich te laten zien en hebben een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt.

Dyon Kleppe is een rechtsbenige speler die op diverse posities op het middenveld en in de aanval uit de voeten kan en Tristan van Zuiden is een linksbenige speler die tevens op verschillende posities op het middenveld en in de aanval kan spelen. Hoofdtrainer Gert van Duinen: ‘’Kwaliteit is welkom en kwaliteit is niet gebonden aan leeftijd. We hadden slechts 17 veldspelers en dat was te krap. Voor beide jongens is het een mooie kans om zich in de picture te spelen.’’