IJOV Muziekfeesten op 4, 5, 6 en 7 november

Van donderdag 4 t/m zondag 7 november gaat de IJOV weer haar muziekfeesten organiseren. De laatste editie was in 2019 en bestuur en vrijwilligers van IJOV staan weer te popelen om een gezellig en spectaculair knalfeest neer te zetten. De feesten worden op zondag traditioneel afgesloten met de IJOV Praisedienst om 14.30 uur.

Op donderdag is er klaverjassen en (leg)puzzelen. Opgeven is verplicht en kan op www.ijov.nl. De aanvang is 19.00 uur en de bar is geopend. Kosten €5,- incl. 1 consumptie.

Op vrijdag gaat de tent op zijn kop met Polderrad. Een spectaculaire muziekshow met humor, confetti en muziek voor jong en oud.

Op zaterdag is er Foute Party met muziek van vroeger en nu. IJOV hoopt dat ook de ‘oudere jeugd’ op deze avond komt genieten van dit ouderwets gezellige feest vol herkenbare muziek. En als je dat wilt kun je je foute kleding aan doen!

Voor beide avonden kosten de kaartjes in de voorverkoop €10,- en aan de tent €12,50. (weekendkaart 2 avonden €15,- in voorverkoop.) Toegang vanaf 15 jaar. Tent open vanaf 19.00 uur. Kaarten verkrijgbaar op www.ijov.nl

De feesttent staat op een nieuwe locatie, langs de Oosterlandenweg op het bedrijventerrein bij Postuma en de benzinepomp van Vermeulen.

IJOV moet zich houden aan de coronaregels van de overheid en dat houdt in dat er bij de ingang gecontroleerd moet worden op de corona-checkapp en dat de tent om 00.00 sluit. Maar mochten de regels nog veranderen dan speelt IJOV daar op in. Zie www.ijov.nl voor het laatste nieuws.