V.A.G. verslaat biljarters Reijersdam in de stadsderby

INGEZONDEN

De biljarters van het dagteam van Reijersdam leden een nipte nederlaag in de stadsderby tegen de biljarters van VAG. Totaal uitslag 38-37.

In het clubgebouw van VAG in de Anjerstraat trad het team van Reijersdam in de volgende samenstelling Martin ten Hove, Wim Kars, Ben Wielandt en Johan de Leeuw tegen het team van VAG dat bestond uit Eildert Kuiken, Krijn Visscher, Gerrit Felix en Frans Selles.

Martin ten Hove trof een niet in goede zijnde Eildert Kuiken, de partij duurde 32 beurten en Martin ten Hove won , uitslag 8-12. Wim Kars was ook niet bepaald in goede vorm en verloor in 28 beurten van Krijn Visscher, uitslag 12-6. Ben Wielandt trof een sterk spelend Gerrit Fix die slechts 23 beurten nodig om de partij te winnen, uitslag 12-7. Johan de Leeuw en Frans Sellis speelden de langste partij van de middag de partij duurde 36 beurten en Johan de Leeuw won de partij, uitslag 6-12.

Programma komende week in wijkcentrum Reyersdam:

Donderdag 2 december; BC Reijersdam – D.O.S./Hattem, aanvang 13.30 uur.