lijn 510 is blij dat alle studenten vanaf aanstaande maandag weer welkom zijn in de collegebanken

Stadsbuurtbus Kampen heeft betrouwbare aansluitingen op Station Kampen Zuid. Overstappen op lijn 11 naar Station Kampen is tevens mogelijk. Daarmee zijn reizigers snel op de scholenlocaties in Zwolle. Ook voor de schoollocaties in bijvoorbeeld Amsterdam of Almere is de Stadsbuurtbus de beste keuze.

Wij zijn blij voor alle mbo, hbo, en universitaire studenten dat zij vanaf komende maandag weer fysiek onderwijs kunnen volgen. Als Stadsbuurtbus staan wij klaar om hen te ontvangen in de bus.” aldus Roy Dekker voorzitter van de Buurtbus.

OV-chipkaart gewoon geldig

Alle reizigers van de Stadsbuurtbus kunnen gebruikmaken van hun OV-abonnement zoals de Studentenkaart of Dal Voordeel. Ook het gebruik van een OV-chipkaart is mogelijk, net als het kopen van een los kaartje. Dit kan bij de chauffeur. Betalen kan uitsluitend met pinpas. Ideaal om even de stad in te gaan wanneer je wilt winkelen. Via de stations Kampen en Kampen Zuid ben je zo in een andere stad. Maar ook het centrum van Kampen is snel bereikbaar via de halte gemeentehuis.

Niet gemaakt om lucht te vervoeren

Dekker vervolgt: “Als Stadsbuurtbus Kampen zijn we blij dat de overheid de lockdown afbouwt. Daarmee kunnen onze reizigers weer terugkeren naar college, werk of om te winkelen. Onze bus is niet gemaakt om lucht te vervoeren maar om reizigers te ontvangen. Wij zijn dan ook verheugd dat de overheid dit belang nu inziet. #geenluchtmaarreizigers.” sluit Dekker af.

Over de Stadsbuurtbus

Stadsbuurtbus Kampen – lijn 510 rijdt 6 dagen per week lijn 510 in Kampen. Dat doen we uitsluitend met vrijwillige chauffeurs. Onze buurtbus rijdt op werkdagen van 6:15 tot 19:15 uur, met een frequentie van 2x per uur. Op zaterdag rijden we van 9:45 tot 17:45 uur, ook 2x per uur. De ritten starten vanaf station Kampen Zuid, via Het Onderdijks, Bovenbroek, Kampen Zuid, Isala Polikliniek, Flevowijk en via de Maten weer terug naar station Kampen Zuid. Overstappen op lijn 11 richting Station Kampen kan tussen de haltes Isala Polikliniek en Lovinkstraat. Meer weten? Ga naar: stadsbuurtbuskampen.nl

Routekaart Buurtbus lijn 510