Overijssel voor Oekraïne te volgen via RTV IJsselmond

Giro555 organiseert maandag een speciale actie op radio en televisie waarbij geld wordt ingezameld voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. RTV IJsselmond zet de hele dag RTV Oost door op haar TV kanaal. Onder de noemer ‘Overijssel voor Oekraïne’ maakt RTV Oost van 06.00 tot 24.00 uur een speciale marathonuitzending op radio en televisie.

Op steeds meer plekken in onze provincie worden acties en initiatieven uitgerold om Oekraïners te ondersteunen. In de uitzending word hier verslag van gedaan, worden kijkers en luisteraars de ruimte gegeven met hun persoonlijke verhaal en zijn er diverse optredens.

Wat doe jij voor Oekraïne? Heb je een initiatief dat je onder de aandacht wilt brengen, stuur dan een WhatsApp-bericht naar 06-45671331 of geef je actie door op de Radio Oost-facebookpagina.

Overijssel voor Oekraïne volg je maandag 7 maart van 06.00 tot 24.00 uur op RTV IJsselmond, Radio Oost, TV Oost, rtvoost.nl en de social media-kanalen van RTV Oost.

Overijssel voor Oekraïne laatste nieuws