Sportwethouder Bas Wonink opent het vernieuwde hoofdveld van Go Ahead Kampen

Op zaterdag 12 maart as zal sportwethouder Bas Wonink het vernieuwde hoofdveld van Go Ahead Kampen openen. De gemeente heeft een nieuw kunstgrasveld aangelegd in goede samenwerking met de voetbalvereniging, die is uitgevoerd door CSC. Daarnaast zijn de reclame borden rondom het hoofdveld vernieuwd door de onderhoudsploeg en de Businessclub IJsseldelta. Er zijn weer nieuwe sponsoren bij gekomen. En tenslotte is de stormschade hersteld van de reclameborden boven de omheining, die over de lengte waren omgewaaid. Om 11.00 uur zal de opening plaatsvinden door sportwethouder Bas Wonink tesamen met pupillen jongens en meisjes en een vertegenwoordiging vanuit de besturen van de voetbalclub, de supportersvereniging en de Businessclub IJsseldelta en de onderhoudsploeg. Het bestuur van de voetbalvereniging is trots dat het voor 12 maart as gereed is, omdat dan de stadsderby Go Ahead Kampen tegen KHC op het programma staat. Deze wedstrijd begint om 18.00 uur.

Bas Wonink