Reflex wint met 3-0 van Keistad

Het was weer zaterdag, wedstrijddag! Met slechts één training met acht fitte spelers in de benen hadden we vol vertrouwen dat we er een leuke wedstrijd van konden maken!Na onze vorige wedstrijd tegen EVV-heren 1 (waarvan 1 speler achteraf corona bleek te hebben), sloeg corona toe bij ons in het team! Om de dag kwam er een nieuwe positieve zelftest voorbij op de app en uiteindelijk bleven we met 6 soort van fitte spelers over. Dan maar even rust nemen en mentaal voorbereiden op Keistad!Met 9 fitte spelers op het formulier en zonder libero vlogen we met veel plezier en enthousiasme de wedstrijd in. Wetende dat we op ons best spelen als er geen druk op staat konden we misschien wel voor een kleine stunt zorgen tegen Keistad.Tijdens de wedstrijd kon Keistad ons niet voldoende service druk opleggen waardoor we onze side-out redelijk eenvoudig wisten te scoren. Met 1 of 2 kleine service series konden we ver genoeg uitlopen om de sets binnen te halen. Set 1 ging redelijk gelijk op met een eindstand van 25-23 voor de goeierikken! Set 2 werd heel scherp gestart met een 6-1 voorsprong, gedurende de set kon Keistad niks forceren en ging set 2 met een stand van 25-19 nogmaals naar de goeierikken! Set 3 begon wat stroef aan onze zijde maar met extra enthousiasme door de ingevallen setter Jarno werd de set moeiteloos binnengehaald met 25-17.Een zeer leuke wedstrijd om te spelen, mede ook door al het toegestroomde publiek dat de reflexhal weer wat kleur en beleving gaf! Op naar een nieuwe week waarin we toch echt geen excuses hebben om niet te hoeven trainen en dus weer aan de bak zullen moeten voor onze volgende wedstrijd! We hebben er zin in, toch??En, die wedstrijd vindt a.s. donderdag al plaats om 20.45 in onze eigen Reflexhal tegen DIO-Bedum! Bent u erbij?

Verslag: Wessel van Lunzen