Verrassend verlies Ten Brinke Set-Up bij hekkensluiter

Borne, 19 maart – De heren uit IJsselmuiden werden om 19:00 uur verwacht in de sporthal van Apollo 8. Dit team staat laatste op de ranglijst en dus werd er verwacht dat er wel gewonnen zou worden. Helaas bleek niks minder waar te zijn.In de 1e set werd goed gestart door de mannen uit IJsselmuiden. Er werden verschillende punten gescoord met de opslag en ook onze middenmannen waren niet te stoppen. Ze scoorden de een naar de andere punt. Nadat een grote voorsprong was opgebouwd in de 1e set kwam de klad er een beetje in te zitten. Er werden veel eigen fouten gemaakt en men liet Apollo in hun spel komen. Gelukkig was de voorsprong groot genoeg om het vol te houden tot het einde. De set werd 25-22 gewonnen.In de 2e set ging Set-Up helaas verder waar men in de eerste set gebleven was. Niet eigen spel spelend keken de mannen al gauw tegen een 8-2 achterstand aan. De rest van de set bleef Set-Up achter de feiten aanlopen. Tot dat een servebeurt van Bart Schrijver Set-Up terugbracht van 24-20 tot 24-24. Helaas kon men dit niet omzetten in een setwinst want Apollo 8 won met 26-24.En zo ging het verhaal ook verder in de 3e en 4e set. De mannen uit IJsselmuiden leken geen team meer te zijn. Iedereen stond in het veld om maar geen fouten te maken en er werd amper gejuicht nadat een bal gescoord was. Alsof scoren de normaalste zaak van de wereld is. Beide sets gingen dan ook zeer terecht verloren. En dus dropen de mannen van Set-Up af met een 3-1 nederlaag.Aankomende zaterdag spelen de heren uit IJsselmuiden weer een thuiswedstrijd. Ditmaal tegen Renswouw HS1. De uitwedstrijd werd tegen dit team vrij kansloos met 3-1 verloren.